Produsele colectiei toamna iarna 2013 pot fi gasite de-acum doar pe site-ul primigioutlet.ro.
0 produse
Conditii Generale de Vanzare
Siteul poate fi folosit de catre persoane cu varsta minima de 18 ani. Utilizatorii cu varste de pana 18 ani trebuie supravegheati de catre un parinte sau tutore legal. Este interzisa copierea, reproducerea, distributia, afisarea si modificarea siteului www.primigionline.ro.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Intre:
Administratorul site-ului www.primigionline.ro este SC NET MOD SRL, avand cod fiscal RO 21409289, Nr inregistrare Registrul Comertului J40/5799/2007, contul RO95RZBR0000060008965848, DESCHIS LA Raiffeisen Bank, denumit in continuare Vanzator .
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.primigionline.ro este denumita in continuare Cumparator.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.primigionline.ro este denumita in continuare Cumparator.
Intervine urmatorul document electronic, denumit Comanda, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora.
Comanda
Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Daca Vanzatorul confirma Comanda, aceasta se transforma in Contract si va implica o acceptare completa a termenilor si conditiilor.
Confirmarea poate fi verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Returnarea
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie de 30 zile.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 296 / 28.06.2004 privind Codul Consumului si cu Legea nr. 449 / 12.11.2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris, pretul Contractului, mai putin costurile de transport.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la magazinul nostru sau livrate de firma noastra direct clientilor prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Cumparatorul isi asuma in totalitate aceste prevederi.
Vanzatorul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.
Drepturi de Autor
Intregul continut al site-ului www.incaltamintecopii.ro,incluzand texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC NET MOD SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC NET MOD SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC NET MOD SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
Date Personale
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC NET MOD SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Sfaturi
si
Sugestii
In functie de sezon, recomandarile sunt:
Iarna sunt recomandate a se folosi 2 feluri de incaltaminte: una pentru exterior, cu talpa izolanta, pentru vreme ploioasa si friguroasa, fie pentru ninsoare si o alta pentru interior, flexibila si cu talpa usoara.
Primavara si vara nu este recomandata a se face trecerea direct de la o incaltaminte mai grea, si mai inchisa ,de iarna, la una deschisa sau invers. Modelele medii ca greutate si deschidere sunt indispensabile, din piele subtire, cu talpi interioare din piele. Aceste modele le veti putea folosi si in zilele ploioase ale verii sau la inceputul toamnei.