Produsele colectiei toamna iarna 2013 pot fi gasite de-acum doar pe site-ul primigioutlet.ro.
0 produse
Magazine
Vino si probeaza pantofii Primigi la magazinul Lalu din Bucuresti,
Calea Victoriei 136.
Accesul cu masina este mai simplu decat credeti, chiar in fata magazinului existand o parcare ce are mereu locuri disponibile. Accesul in parcare se realizeaza din Calea Grivitei, venind de la Sala Palatului urmand apoi strada Lutherana. De la Piata Romana se ajunge in 5 min venind pe strada Mendeleev, apoi urmand strada Biserica Amzei, veti ajunge repede in Calea Victoriei, chiar langa magazinul LALU:

Preturile afisate pentru magazinul online incaltamintecopii.ro sunt valabile in magazinul Lalu din Bucuresti, dar numai la adresa de mai jos.
Nu raspundem reclamatiilor facute in privinta preturilor mai mari existente la o alta adresa, a unui alt magazin ce nu ne apartine.

Program
Luni-Vineri intre orele 10-20
Sambata intre orele 10-18
Duminica inchis
Adresa
Calea Victoriei 136
Telefon: 021/3117006
Sfaturi
si
Sugestii
In functie de sezon, recomandarile sunt:
Iarna sunt recomandate a se folosi 2 feluri de incaltaminte: una pentru exterior, cu talpa izolanta, pentru vreme ploioasa si friguroasa, fie pentru ninsoare si o alta pentru interior, flexibila si cu talpa usoara.
Primavara si vara nu este recomandata a se face trecerea direct de la o incaltaminte mai grea, si mai inchisa ,de iarna, la una deschisa sau invers. Modelele medii ca greutate si deschidere sunt indispensabile, din piele subtire, cu talpi interioare din piele. Aceste modele le veti putea folosi si in zilele ploioase ale verii sau la inceputul toamnei.