Produsele colectiei toamna iarna 2013 pot fi gasite de-acum doar pe site-ul primigioutlet.ro.
0 produse
Livrare
Vom fi fericiti sa livram oriunde in tara. Vom alege impreuna varianta potrivita.
Comenzile primite pana la ora 16.00 vor putea fi expediate in aceeasi zi.
Trimitem bunurile fie prin Posta Romana- PRIORIPOST, fie prin FANCURIER, iar la primirea coletului, plata va fi efectuata ramburs.
Costul transportului este de 15 lei. Costul coletelor trimise retur este de 15 lei. La aceste tarife se aplica TVA. In cazul retururilor, la intoarcerea coletului veti primi banii fie ramburs, fie in contul pe care ni-l veti furniza, mai putin taxele transport generate de expedierea anterioara a coletului.

Sfaturi
si
Sugestii
In functie de sezon, recomandarile sunt:
Iarna sunt recomandate a se folosi 2 feluri de incaltaminte: una pentru exterior, cu talpa izolanta, pentru vreme ploioasa si friguroasa, fie pentru ninsoare si o alta pentru interior, flexibila si cu talpa usoara.
Primavara si vara nu este recomandata a se face trecerea direct de la o incaltaminte mai grea, si mai inchisa ,de iarna, la una deschisa sau invers. Modelele medii ca greutate si deschidere sunt indispensabile, din piele subtire, cu talpi interioare din piele. Aceste modele le veti putea folosi si in zilele ploioase ale verii sau la inceputul toamnei.