Produsele colectiei toamna iarna 2013 pot fi gasite de-acum doar pe site-ul primigioutlet.ro.
0 produse
Instructiuni Intretinere
Instructiuni curatire si intretinere incaltaminte
Curatarea incaltamintei pentru copii este o sarcina simpla, ce nu necesita mult timp. Puteti sa spalati incaltamintea de mai multe ori. Totusi trebuie folosita incaltamintea in mod alternativ a cel putin 2 perechi, pentru a preveni acumularea de transpiratie si formarea de bacterii. Atunci cand spalati pantofii tineti-i cat mai putin in contact cu apa pentru a nu se deteriora forma si a nu se deprinde talpa. De aceea, pantofii de panza e bine sa evitati a-i spala in masina de rufe.
In functie de materialul din care sunt realizati, modalitatile de curatire difera.
Cei cu fete din piele , in cazul petelor de noroi sau de praf se va folosi zi de zi o perie.
Cei cu fete din piele intoarsa sunt mai usor de ingrijiti decat credeti. Trebuie spalati cu o carpa umeda si sapun. Cu ajutorul unei perii mici de metal sau cu o bucata de cauciuc vor putea fi indepartete petele (si cu o radiera)
Cei din panza vor putea fi curatati cu un burete umed sau o carpa inmuiata in apa si sapun.
Cei din piele patentata se vor curata cu o carpa umeda, iar apoi vor fi lustruiti, cu produse specifice ce se gasesc in super-marketuri. Dar a nu se folosi ceara.Cei din panza vor putea fi curatati cu un burete umed sau o carpa inmuiata in apa si sapun.
Dupa spalare este bine sa nu fie lasati sa se usuce intr-un mediu inchis, deoarece acesat lucru ar putea facilita formarea de bacterii, mucegai sau ciuperci. Lasati sa se usuce in aer liber, se va evita insa expunerea directa la soare, sau contactul direct cu surse de caldura, pentru a evita scofalcirea acestora si pierderea flexibilitatii materialelor.
Instructiuni spalare haine
Spalarea corecta a imbracamintei copilului este necesara pentru a asigura o igiena completa a imbracamintei, dar si pentru a va asigura ca tesaturile vor rezista mai bine pentru mult timp, fara a se degrada. Pentru rezultate bune, alegeti corect detergentul, cititi eticheta interioara si fiti atenti la materialele delicate.
Un prim sfat ar fi sa spalati lucrurile copiilor separat de cele ale familiei, pentru a putea folosi la nevoie dezinfectanti specifici sau eventual a folosi optiunea dubla clatire pentru a preveni rezidurile de detergenti de pe haine. Evitati utilizarea excesiva a inalbitorilor sau a balsamului de rufe.
Un al doilea sfat se refera la tesaturile tip stofa si la hainele colorate. Pentru a evita surprizele neplacute, este bine a se folosi detergenti speciali pentru rufe colorate, ce nu permit acestora sa-si piarda culoarea sau stralucirea. Iar tesaturile delicate, cum ar fi lana sau matasea, trebuie spalate manual sau mecanic.
Instructiuni pentru intretinerea incaltamintei GORE-TEX ®
GORE-TEX ®, pentru încălţăminte, nu are nevoie de nici o întreţinere. Este un material foarte avansat, de o stabilitate incredibilă, dacă este perforat sau rupt va rămâne impermeabil. Pentru a curăţa pantofii avand piele pe fetele exterioare, se va folosi o perie si apa calduta. Pentru pantofi avand material textil pe fetele exterioare se va folosi un burete.
Sfaturi
si
Sugestii
In functie de sezon, recomandarile sunt:
Iarna sunt recomandate a se folosi 2 feluri de incaltaminte: una pentru exterior, cu talpa izolanta, pentru vreme ploioasa si friguroasa, fie pentru ninsoare si o alta pentru interior, flexibila si cu talpa usoara.
Primavara si vara nu este recomandata a se face trecerea direct de la o incaltaminte mai grea, si mai inchisa ,de iarna, la una deschisa sau invers. Modelele medii ca greutate si deschidere sunt indispensabile, din piele subtire, cu talpi interioare din piele. Aceste modele le veti putea folosi si in zilele ploioase ale verii sau la inceputul toamnei.