Produsele colectiei toamna iarna 2013 pot fi gasite de-acum doar pe site-ul primigioutlet.ro.
0 produse
GORE-TEX
PRIMIGI si tehnologia GORE-TEX
Pantofii Primigi cu membrana GORE-TEX, vor mentine intotdeauna picioarele copilului uscate si protejate, deoarece aceasta membrana este impermeabila , insa permite piciorului sa respire. Sunt pantofi cu performante ridicate, avand atentia Primigi asupra designului si tendintelor modei. Colectia este numeroasa- incepand de la cele mai mici masuri pana la cele mai mari, cu clape, cu sireturi, realizate din piele moale si avand insertii colorate, cu intarituri in locurile potrivite, de la cizme de zapada cu introducerea dintr-un singur gest a piciorului, la cizme elegante din piele intoarsa cu fermoar . Toate modelele sunt realizate pentru a face fata rigorilor iernii. Si numai cui n-a „inghetat” o data nu i-ar starni interesul.
Cum functioneaza tehnologia GORE-TEX?
Impermeabilitatea
Secretul constă în structura microporoasa a ® Gore-Tex, care are aproximativ 1.4 miliarde porii pe cm patrat. Acesti pori sunt de aproximativ 20.000 de ori mai mici decât cea mai mică picătură de apăpentru a preveni, astfel, intrarea în încălţăminte.Rezistenta la apa este garantata pentru intreg sistemul „GORE” , atat a membranei cat si a tuturor componentelor, toate acestea trebuind sa raspunda standardelor constructive cerute. Fie ele fire, piele, tesaturi, toate trebuie sa indeplineasca parametri stricti, si sunt testate in mod constant. Pantofii Primigi cu membrana GORE-TEX, vor mentine intotdeauna picioarele copilului uscate si protejate, deoarece aceasta membrana este impermeabila , insa permite piciorului sa respire. Sunt pantofi cu performante ridicate, avand atentia Primigi asupra designului si tendintelor modei. Colectia este numeroasa- incepand de la cele mai mici masuri pana la cele mai mari, cu clape, cu sireturi, realizate din piele moale si avand insertii colorate, cu intarituri in locurile potrivite, de la cizme de zapada cu introducerea dintr-un singur gest a piciorului, la cizme elegante din piele intoarsa cu fermoar . Toate modelele sunt realizate pentru a face fata rigorilor iernii. Si numai cui n-a „inghetat” o data nu i-ar starni interesul.
Permeabilitatea Aerului
GORE-TEX ® este o tesatura foarte respirabila. Porii membranei sunt de aproximativ de 700 de ori mai mari decat o molecula de vapori de apa, iar acest lucru permite transpiratiei sa iese. Dacă porii membranei sunt mai mici decât o picătură de apă, orice din exterior nu poate intra in încălţăminte, aceeasi pori sunt în schimb mai mari decat o molecula de abur, formata ca si condens în interiorul incaltamintei, fenomen normal de transpiraţie a piciorului. GORE-TEX ® oferă o evadare rapidă de umiditate, chiar şi în timpul efortului fizic intens, şi asigură, prin urmare, un mediu confortabil termic pentru picioare.
Rezistenta la rece
Tehnica speciala de construcţie de încălţăminte cu GORE-TEX ® prevede că întreaga structură a pantofului, materialele, componentele individuale să îndeplinească standardele stricte de calitate. Pentru anumite tipuri de utilizare, atunci facilitati adecvate sunt prevăzute pentru cuplare la membrana ce pot produce mai multa sau mai puţin "izolare", la temperatura. (in functie si de anotimpul caruia ii sunt destinate) Rezultatul: un bine-echilibrat climat de confort şi de protecţie impermeabil, care dureaza un timp indelungat, chiar si la temperaturi scazute.
Sfaturi
si
Sugestii
In functie de sezon, recomandarile sunt:
Iarna sunt recomandate a se folosi 2 feluri de incaltaminte: una pentru exterior, cu talpa izolanta, pentru vreme ploioasa si friguroasa, fie pentru ninsoare si o alta pentru interior, flexibila si cu talpa usoara.
Primavara si vara nu este recomandata a se face trecerea direct de la o incaltaminte mai grea, si mai inchisa ,de iarna, la una deschisa sau invers. Modelele medii ca greutate si deschidere sunt indispensabile, din piele subtire, cu talpi interioare din piele. Aceste modele le veti putea folosi si in zilele ploioase ale verii sau la inceputul toamnei.