Produsele colectiei toamna iarna 2013 pot fi gasite de-acum doar pe site-ul primigioutlet.ro.
0 produse
Garantii
Ne respectam clientii si in egala masura respectam si legea. Aceasta este aceeasi si pentru noi, si pentru clientii nostrii.
Asadar, in litera legii, subliniem urmatoarele:
Un produs este conform cu contractul de vanzare-cumparare in cazul in care :
  1. Corespunde descrierii facute de vanzator si cu produsele prezentate ca mostre sau model; corespunde scopului solicitat de catre consumator, acceptat de vanzator in contractul de de vanzare-cumparare sau scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip; prezinta parametri de calitate si performante normale si corespunde declaratiilor publice privind caracteristicile concrete ale acestuia facute prin publicitate sau inscriere pe eticheta produsului.
  2. In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului, ca masura reparatorie, inlocuirea sau repararea produsului in functie de optiunea sa, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionata.
  3. Daca vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru lipsa de conformitate rezultata dintr-o actiune sau dintr-o omisiune a producatorului ori a unui agent economic din acelasi lant contractual, vanzatorul are dreptul de a se indrepta impotriva celui responsabil de lipsa de conformitate, in conditiile legiiā€,.
    Asadar, ne asumam raspunderea fata de marfa comercializata.
Dar, in termenii de mai sus, eventualele reclamatii privind variatia nuantelor, redate diferit de la un monitor la altul nu vor fi luate in considere. Deasemeni, orice zgarieturi fine si variatii minore de culoare sunt normale si caracteristice tuturor produselor din piele si nu sunt considerate defecte de fabricatie. Acestea sunt normale si chiar sunt considerate a aduce un plus frumusetii fiecarui articol in parte. Partile aplicate si decorative nu sunt acoperite de garantie.
Daca exista totusi un defect de fabricatie, magazinul nostru va inlocui sau schimba produsul imediat, daca acest articol va fi disponibil. Daca articolul nu mai este disponibil, vom proceda la returnarea banilor. Insa banii nu vor fi returnati pentru articolele purtate, deoarece este responsabilitatea consumatorului sa inspecteze incaltamintea inainte de a o purta, pentru a fi sigur de schimbul sau returnarea banilor in cazul unor defecte de fabricatie. Incaltamintea purtata si reclamata a avea defecte cosmetice, intoarsa la magazinul nostru va fi retrimisa consumatorului, ce va suporta taxele de transport
Nu fac obiectul garantiei partile aplicate, fie ele de decor, sau capse, fermoare, pentru ca acestea au performante si parametrii de calitate diferiti in functie de numarul de intrebuintati, si functie de alti factori.
Garantia acordata se respecta in conditiile respectarii instructiunilor de spalare si intretinere descrise la "Intretinere", si a respectarii sfaturilor de la pagina produsului.
Respectand instructiunile de intretinere specifice fiecarui articol, va asiguram ca le veti pastra foarte mult timp, aratand bine si dupa foarte multe purtari.
Sfaturi
si
Sugestii
In functie de sezon, recomandarile sunt:
Iarna sunt recomandate a se folosi 2 feluri de incaltaminte: una pentru exterior, cu talpa izolanta, pentru vreme ploioasa si friguroasa, fie pentru ninsoare si o alta pentru interior, flexibila si cu talpa usoara.
Primavara si vara nu este recomandata a se face trecerea direct de la o incaltaminte mai grea, si mai inchisa ,de iarna, la una deschisa sau invers. Modelele medii ca greutate si deschidere sunt indispensabile, din piele subtire, cu talpi interioare din piele. Aceste modele le veti putea folosi si in zilele ploioase ale verii sau la inceputul toamnei.