Produsele colectiei toamna iarna 2013 pot fi gasite de-acum doar pe site-ul primigioutlet.ro.
0 produse
Despre Noi
Suntem fideli acestui brand si-l comercializam de 4 ani, dar suntem consumatori fideli Primigi de 12 ani. In tot acest timp am capatat o experienta importanta, cunoscand indeaproape caracteristicile fiecarei linii Primigi.
Primigi este brandul in care credem, este incaltamintea cu care nu dam gres in fata clientilor nostri, este incaltamintea caruia ii ramai fidel. Asa ca Primigi merita un magazin online de incaltaminte numai al sau, considerand si motivele expuse in preambul.
De ce noi?
Fiindca ne respectam clientii, fiindca suntem seriosi, fiindca avem preturi extrem de competitive (garantam ca veti gasi acelasi model de incaltaminte incepand cu preturi cu 20% mai mari oricand pe piata electronica sau in magazinele din restul Europei) fiindca intotdeauna veti gasi la noi cele mai bune conditii de schimb.
Sfaturi
si
Sugestii
In functie de sezon, recomandarile sunt:
Iarna sunt recomandate a se folosi 2 feluri de incaltaminte: una pentru exterior, cu talpa izolanta, pentru vreme ploioasa si friguroasa, fie pentru ninsoare si o alta pentru interior, flexibila si cu talpa usoara.
Primavara si vara nu este recomandata a se face trecerea direct de la o incaltaminte mai grea, si mai inchisa ,de iarna, la una deschisa sau invers. Modelele medii ca greutate si deschidere sunt indispensabile, din piele subtire, cu talpi interioare din piele. Aceste modele le veti putea folosi si in zilele ploioase ale verii sau la inceputul toamnei.