Produsele colectiei toamna iarna 2013 pot fi gasite de-acum doar pe site-ul primigioutlet.ro.
0 produse
De ce Primigi
De mai bine de 30 ani, Primigi este marca preferata pentru incaltamintea de copii din Italia si cunoscuta de copiii si mamele din intreaga lume, fiind marca cea mai populara din sctorul incaltamintei pentru copii.
Aceasta deoarece Primigi reuseste o calitate foarte buna si un confort maxim, schitand fiecare model pana la cele mai mici detalii pentru a asigura rezistenta, flexibilitatea, creeind modele usoare, bine aerisite si foarte comfortabile. Si cum punctele forte cu care se mandreste Primigi sunt cercetarea si dezvoltarea continua, orice pereche Primigi doreste sa satisfaca cei mai pretentiosi clienti, copiii.
Dorinta de a pune accent pe detaliu, tipic italiana, pasiunea folosirii unor materiale frumoase, combinarea stilului traditional cu trend-urile internationale ale modei, folosite impreuna, imbraca modelele schitate atent pentru a fi iubite spontan de copii.
Dorinta de a pune accent pe detaliu, tipic italiana, pasiunea folosirii unor materiale frumoase, combinarea stilului traditional cu trend-urile internationale ale modei, folosite impreuna, imbraca modelele schitate atent pentru a fi iubite spontan de copii.
Iar pentru parinti, tehnologiile folosite de Primigi fac irezistibila achizitia unei perechi
Sistemul Sky Effect
Acesta defineste caracteristicile speciale ale brantului (talpii interioare):
  1. extra-usoare
  2. flexibile si absorb socurile
  3. permit respiratia pielii
  4. antibacteriale
Toate branturile Primigi sunt realizate din materiale de inalta calitate si dublate cu cea mai fina piele. Aproape toate branturile sunt detasabile si pot fi spalate separat. (pentru a-si pastra caracteristicile ele trebuie spalate atent – e bine sa fie tratate ca si articolele din lana-, cu mana, folosind un sapun neutru, fara a le rasuci sau freca; trebuie lasate sa se usuce fara surse directe de caldura, inainte de ale introduce inapoi in pantof).
Sistemul Flexible Action
Datorita designului special al talpii, toate modelele Primigi ofera flexibilitate mare, furnizand comfort in special in punctul in care talpa cere cel mai mult de la un pantof.
Pe suprafata talpii, exista o serie de canale, ce reduce grosimea acestuia. Atent concepute in forma si in profunzime, aceste canale permit o flexibilitate maxima, dar si confort extrem in timul mersului. O lamela conceputa dintr-un material moale, dar cu rezistenta mare, face mai usor pantoful sa se indoaie. Sistemul este completat si de folosirea unor compusi ai cauciucului in talpa, ce au fost atent echilibrati pentru a crea cea mai buna combinatie de flexibilitate, lejeritate si aderenta.
Sistemul Anti-shock
Este sistemul propriu al pantofilor Primigi de a absorbi socul, constand dintr-o camera de aer in talpa, sub calcai, ce actioneaza ca un amortizor de soc. In plus, talpa pantofului sub calcai (in apropierea acestei camere de aer) are forma unui capac convex, stimuland in acest sens absortia socurilor. Acest sistem vine in ajutorul calcaiului, cel care trebuie sa suporte cea mai mare parte din greutatea corpului si cel mai expus la functia naturala de a suporta si absorbi socurile generate de mers sau alergat.
Ideea PRIMIGINO
Atunci cand copilul merge de-a busilea, si cand el trebuie sa se ridice, o amortizare suplimentara moale va proteja calcaiul lui Ahile. In acest scop au fost create modelele Primigino. Deasemenea, aceste modele sunt remarcabile pentru conformatia piciorului „ sac”, asigurand flexibilitate, moliciune si avand zona de protectie in jurul gleznei. Toate aceste modele au o deschidere larga, ce permite piciorului sa alunece usor in interior, dar si sa fie pantoful usor de scos.
Linia Primigino are un spate special, ce mareste sprijinul calcaiului, corecteaza postura, are talpi interioare anti-micotice si anti –bacteriene.
Si inca cateva lucruri importante: Primigi a obtinut ambele certificate TUV si ISO 9001 ( de altfel singura companie ce a facut-o din sectorul incaltamintei pentru copii), iar excelentul raport calitate/ pret garanteaza modelelor Primigi competitiv itatea absoluta pe piata incaltamintei pentru copii. Primigi a depasit granitele Italiei, extinzandu-se continuu pe pietele intregii Europe, Rusiei si Statelor Unite ale Americii, fiind perceput ca brandul lider.
Sfaturi
si
Sugestii
In functie de sezon, recomandarile sunt:
Iarna sunt recomandate a se folosi 2 feluri de incaltaminte: una pentru exterior, cu talpa izolanta, pentru vreme ploioasa si friguroasa, fie pentru ninsoare si o alta pentru interior, flexibila si cu talpa usoara.
Primavara si vara nu este recomandata a se face trecerea direct de la o incaltaminte mai grea, si mai inchisa ,de iarna, la una deschisa sau invers. Modelele medii ca greutate si deschidere sunt indispensabile, din piele subtire, cu talpi interioare din piele. Aceste modele le veti putea folosi si in zilele ploioase ale verii sau la inceputul toamnei.