Produsele colectiei toamna iarna 2013 pot fi gasite de-acum doar pe site-ul primigioutlet.ro.
0 produse
MOUSE OVER
PRIMIGI - Ghetute Primigi Gore Tex Gross 96142

Ghete ce pot fi purtate pe vreme geroasa, dar care au un aspect casual, putand fi astfel folositi pentru tinute mai elegante.

Membrana Gore tex: impermeabilitate, lasa piciorul sa respire, pastreaza temperatura piciorului cu variatie de cateva grade. 

Talpa antiderapanta, tesut textil izolator in interior si brant  detasabil. 

Foarte usoare, comode, talpa foarte flexibila si dechidere larga, Pot fi purtate din octombrie pana in februarie. Chiar daca vremea nu este foarte rece, fiindca membrana Gore tex lasa piciorul sa respire, piciorul nu va transpira.

SELECTATI MARIMEA:
GRAFIC MASURI
PRET PE BUCATA:
193 RON   
CANTITATE:
PRET TOTAL:
 
CUMPARA
Garantia este de 30 de zile din momentul cumpararii.
V-ar Placea
Sfaturi
si
Sugestii
In functie de sezon, recomandarile sunt:
Iarna sunt recomandate a se folosi 2 feluri de incaltaminte: una pentru exterior, cu talpa izolanta, pentru vreme ploioasa si friguroasa, fie pentru ninsoare si o alta pentru interior, flexibila si cu talpa usoara.
Primavara si vara nu este recomandata a se face trecerea direct de la o incaltaminte mai grea, si mai inchisa ,de iarna, la una deschisa sau invers. Modelele medii ca greutate si deschidere sunt indispensabile, din piele subtire, cu talpi interioare din piele. Aceste modele le veti putea folosi si in zilele ploioase ale verii sau la inceputul toamnei.